DGI Sundhedsidræt

PGU er indgået i et samarbejde med Jammerbugt Kommune, DGI Nordjylland og DGI Sundhedsidræt om at tilbyde hold i henholdsvis Kredsløbstræning, Rygtræning og Seniortræning.

Holdene under DGI Sundhedsidræt er nogle fastlagte træningsforløb med 15 ugers træning, som er skræddersyede til personer indenfor de tre forskellige målgrupper. Konceptet er testet i Esbjerg Kommune og er nu udvidet til 5 kommuner i Danmark, hvoraf Jammerbugt Kommune er den ene.

Kommunen er med til at udbrede kendskab til holdene via deres genoptræningshold, kommunens fysioterapeuter, læger m.fl.
Man kan dog sagtens deltage på holdene uden at være henvist fra kommune, læge eller fysioterapeut.

Formålet med holdene er at tilbyde træning til nogle målgrupper, som måske ikke bare kan deltage på foreningens "normale" hold, der primært henvender sig til raske personer eller personer med kun små skavanker. For at skabe den bedst mulige træning for disse målgrupper har instruktørerne på alle DGI Sundhedsidræt hold gennemgået en grundig uddannelse, specielt skabt til de enkelte målgrupper. Træningen og koncepterne evidenstestes og evalueres løbende.

I PGU er Inger Kristensen uddannet i DGI Sundhedsidræt Seniortræning, Merete Thernøe er uddannet i DGI Sundhedsidræt Rygtræning og DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning og Cecilie Sørensen er uddannet i DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning.

Holdene i DGI Sundhedsidræt er kontingenthold, man kan dog deltage på disse hold med enkelte abonnementer, se under de pågældende hold, hvilke abonnementer, der giver adgang til holdet. Hvis du har et af disse abonnementer og gerne vil deltage på DGI Sundhedsidræt, så kan du møde op til første træning og tilmelde dig der, eller du kan skrive til pgupandrup@gmail.com at du gerne vil tilmeldes.

Læs mere om de enkelte hold og se hvornår de starter ved at klikke på holdene herunder:

DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning
DGI Sundhedsidræt Rygtræning
DGI Sundhedsidræt Seniortræning m/k
DGI Sundhedsidræt Seniortræning for mænd

 


 

Hensyntagende træning


 
Hvis du har været igennem et rehabiliteringsforløb ved kommunen eller genoptræning ved en privat fysioterapeut og gerne vil igang med at træne med det samme, så tilbyder vi nu også to gange om ugen Hensyntagende træning, som er et hold, hvor man træner i fitnesscentrets maskiner under vejledning af en fitnessinstruktør.

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig, så er du velkommen til at kontakte Merete Thernøe på tlf. 27241105 eller skrive til PGU på mail: pgupandrup@gmail.com