DGI Sundhedsidræt Naturtræning i Gateway Blokhus
Titel: DGI Sundhedsidræt Naturtræning
   
Sted: Gateway Blokhus
   
Instruktør: Jette Holt og Marianne Hurup Andersen
   
Antal pladser: Der skal være min. 10 deltagere for at træningen gennemføres. Medlemmer booker sig (se 
nedenunder) ikke-medlemmer er velkomne, men de skal tilmelde sig på tlf. 29921522 senest kl. 15 samme dag og betale via mobilepay på stedet. Tilmelding er vigtig i forhold til eventuel aflysning af træningen og for at instruktørerne ved, hvor mange deltagere der kommer.
   
Booking: Holdet kan bookes i Bevægelseshusets bookingskema. 
   
Holdbeskrivelse: Brug det sidste af eftermiddagen med et boost af lys, luft, dufte og energi fra naturen.
Kom i fantastisk form og godt humør med funktionel udendørs træning i den smukke og udfordrende Gateway. Vi lader terrænet og humøret bestemme, hvordan vi bevæger os. Langsomt, hurtigt, på listetæer alt imens træstubbe, stammer, bakker og væltede træer udgør forhindringer og er vores træningsredskaber.
Der vil blive trænet både styrke, stabilitet, balance, koordination og puls. Så det bliver en time, hvor vi kommer igennem en masse, og hvor leg og sjov er i fokus.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Gateway Blokhus og bevæger os rundt i skoven og på pladserne derfra. Mød op i praktisk tøj og tag gerne en flaske vand med.

Holdet er for ALLE uanset alder og træningsniveau. Vi vil så vidt muligt tilpasse alle øvelser de eventuelle begrænsninger du måtte have, men du skal kunne bevæge dig frit i skoven på egen hånd for at kunne deltage.


På dette hold behøver du ikke at være medlem af PGU for at kunne deltage, du skal blot tilmelde dig på tlf. 29921522 og møde op og betale 30 kr. via mobilepay for at kunne deltage. Medlemmer på formiddagsabonnementer kan ligeledes tilmelde sig på tlf. 29921522 og betale 30 kr. via mobilepay.
 

Dette hold kan du deltage på med følgende abonnementer:

 
PGU Træning & Fitness alt inklusiv, PGU Gym-motion & Fitness. Alle andre kan deltage ved at møde op og betale 30 kr. via mobilepay.