Corona - Sådan gør vi

Indtil videre tilbyder vi Online Træning som den eneste træning i PGU Træning & Fitness.
 

Tiltag: 

 • Mundbind skal bæres fra torsdag den 29. oktober, så snart du går ind i Jetsmark Idrætscenter. Når du ankommer til omklædnings- eller træningsrummet, må det tages af. 

 • I Træningshuset er det fortsat tilladt at være 25 medlemmer af gangen, og der skal IKKE bæres mundbind. 

 • Husk at skrive dig på Coronalisterne, så alle, der træner i Træningshuset, er registreret, hvis vi får brug for at kontakte nogle vedr. smitteopsporing.  

 • Afspritning og desinficering foregår som vanligt. 

 • Alle hold, som på nuværende tidspunkt har mere end 9 bookede, bliver slettet og oprettet på ny, da der i øjeblikket kun er plads til 9 deltagere pr. hold udover instruktøren. Så gå ind og tjek dine bookinger, da du ikke får besked, hvis du er blevet slettet på et hold, som du havde booket dig på. Vi gør det på denne måde, da vi ikke umiddelbart kan se, hvem der har booket sig som de 9 første, og derfor giver vi lige vilkår for alle ved at nulstille de hold, hvor der efter de nye retningslinjer er for mange deltagere. 

 • Nogle hold tages helt af planen af forskellige årsager. Samtidigt udvides andre hold, og der bliver sat nye hold på planen. Så husk at tjekke alle dage i bookingskemaerne og vær opmærksom på ændrede tidspunkter. Det tilpasses løbende efter behov.  

 • Antallet af mulige bookinger sænkes fra 4 til 2, så alle får en chance for at deltage på nogle af holdene. Det er meget vigtigt, at du husker at fjerne din booking senest 2 timer før holdstart, så et andet medlem kan få pladsen på holdet, hvis du bliver forhindret i at deltage på et hold, hvor du er booket. 

   

Der er bodybarer, kettlebells, vægte og tøndebånd til rådighed. Alt andet udstyr bedes du selv medbringe, - som f.eks. liggeunderlag, elastikker o.l.

Der er foretaget mange tiltag for at kunne honorere myndighedernes forskellige Covid-19 retningslinjer for Fitnesscentre og generelle retningslinjer, ekstra rengøring, omrokeringer, hold afstand, m.v.

 

 • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. Spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
 • Husk at medbringe håndklæde.
 • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.

 

I PGU bakker vi op om myndighedernes retningslinjer og tiltag i kampen mod de stigende smittetal. Instruktørerne og foreningslederne håber derfor på jeres forståelse for ovenstående retningslinjer, som gør, at vi sammen med jer kan holde aktiviteterne i gang og derved være med til at sikre muligheden for træning, fællesskab og sundhed. Vi ved godt, at det ikke er optimalt, men Covid-19 gør ikke hverdagen optimal for hverken erhvervs-, privat- eller foreningslivet. Vi ønsker at holde liv i fitness- og holdtræningen i PGU, og du skal føle dig tryg ved at komme!  

Tak for den forståelse og det engagement I udvist indtil nu, - vi håber, at I vil møde de nye udfordringer med samme forståelse og engagement.  

Vi skal passe på hinanden. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte Marianne Hurup på pgufitnesscenter@gmail.com 

 

Følgende besked blev udsendt til medlemmerne søndag den 7. juni:
 

Kære medlemmer af PGU Træning & Fitness og Gym-motion & Fitness   

Sammen kan vi glæde os over, at vi snart må genåbne indendørstræning og være flere forsamlet på engang til udendørstræning.

Instruktører og ledelse i PGU Træning & Fitness er meget glade for myndighedernes udmelding om, at vi igen snart kan åbne for indendørs træning.

Lige nu afventer vi de endelige fælles retningslinjer fra myndighederne, - så snart de foreligger genåbner PGU Træning & Fitness for indendørs træning i Træningshuset.

Alle holdtræninger fortsætter med udendørs træninger og der vil ikke være begrænsning i antal deltagere, - så hold jer ikke tilbage med at booke

Tak fordi I loyalt har fastholdt jeres medlemskab af PGU Træning & Fitness i denne Coved-19 krisetid, - jeres støtte betyder meget for foreningen.

Den 4. april skrev vi i en mail til jer: ”at dig som er medlem når vi åbner for træning indendørs, får forlænget dit medlemskab/abonnement med 30 dage uden beregning”.

Da vi ikke lige kender den nøjagtige dato, - vælger vi at forlænge medlemskaber/abonnementer, som er aktive d.d. Vi vil indkode det i løbet af indeværende uge.

Flere har tilkendegivet, at de ønsker at støtte foreningen og derfor ikke ønsker at tage imod gratis forlængelse. Hvis du har det på samme måde, bedes du sende en mail til pgufitnesscenter@gmail.com.

Så snart vi kender retningslinjerne for genåbning sender vi informationer til jer.

Vi glæder os til at komme i gang igen, sammen med jer.

Vi ses.

Med venlig hilsen            

p.v.a. Instruktører, udvalg og bestyrelse

Marianne Hurup, leder & fitnesskoordinator PGU Træning & Fitness

Claus R. Jensen, fmd. PGU Træning & Fitness

Inger Kristensen, fmd. PGU Pandrup

Tiltag lige nu


Online træning

Træningsvideoer


 

Udvidet ordensreglement i PGU Træning & Fitness for at forhindre smittespredning af Covid-19.

Vi har tydelige retningslinjer - skrevet på blå opslag da denne farve adskiller sig fra vores normale materiale.

 • Der må være i alt 25 personer der træner i Centeret af gangen, - vi henstiller til at der trænes i hele åbningstiden, som er fra kl. 5.00 morgen til kl. 23.00 aften, - for at vi får fordelt benyttelse af maskinerne bedst muligt.
 • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
 • Husk at medbringe håndklæde.
 • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.
 • Hvis du har det mindste tegn på sygdom, alt fra snue til hoste til ondt i halsen, så bliv hjemme. Både for din og andres skyld. Vi skal passe på hinanden.​Omklædning vil være lukket. Tag derfor tøj på hjemmefra og skift sko når du kommer til centret. Der er skobakker til udendørs sko lige uden for døren- Brug IKKE udendørs sko i centret.
 • Hold minimum 1 meters afstand når du bevæger dig i centret. Ved cardio maskinerne er der tapet op til 2 meter i ånderetning.
 • Hvis du anvender liggeunderlag, elastikker o.l. i din træning bedes du p.t. selv medbringe det.

Der er holdtræning i Hal A, Ungdomsborgen, Bevægelseshuset og Spinnehuset, og du er altid velkommen til at booke dig hos fitnessinstruktørerne i Træningshuset, hvis du har brug for hjælp eller ny inspiration til dit træningsprogram.

Vi opfordrer til at vi sammen hjælper hinanden med at implementere retningslinjerne.

Ekstra rengøring af store flader – udluftning – ekstra ventilation har vi fokus og aktion på.

Er der medlemmer, som kan give en hånd med ifm. ekstra rengøring er I meget velkommen til at kontakte Marianne Hurup med en sms på 26237618 eller mail til pgufitnesscenter@gmail.com.

”Vi træner med godt humør – i fællesskab passer vi på hinanden og os selv”