Corona - Sådan gør vi

Fra fredag den 21. maj 2021 genåbner Træningshuset (fitnesscentret) på fuld tid, og du skal nu igen bruge din nøglebrik for at komme ind.

Husk altid at have gyldigt coronapas og ID på dig, når du kommer til træning. Der vil blive foretaget stikprøvekontrol hver dag.
Vi passer på hinanden og tager hensyn.

Regler i Træningshuset: 

  • Mundbind skal bæres, så snart du går ind i Jetsmark Idrætscenter. Når du ankommer til  træningsrummet, må det tages af. 

  • I Træningshuset er det tilladt at være 25 medlemmer af gangen, og der skal IKKE bæres mundbind. 

  • Husk at skrive dig på Coronalisterne, så alle, der træner i Træningshuset, er registreret, hvis vi får brug for at kontakte nogle vedr. smitteopsporing.  

  • Afspritning og desinficering foregår som vanligt. 

Der er bodybarer, kettlebells, vægte og tøndebånd til rådighed. Alt andet udstyr bedes du selv medbringe, - som f.eks. liggeunderlag, elastikker o.l.

Der er foretaget mange tiltag for at kunne honorere myndighedernes forskellige Covid-19 retningslinjer for Fitnesscentre og generelle retningslinjer, ekstra rengøring, omrokeringer, hold afstand, m.v.

 

  • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. Spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
  • Husk at medbringe håndklæde.
  • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.

 

I PGU bakker vi op om myndighedernes retningslinjer og tiltag i kampen mod de stigende smittetal. Instruktørerne og foreningslederne håber derfor på jeres forståelse for ovenstående retningslinjer, som gør, at vi sammen med jer kan holde aktiviteterne i gang og derved være med til at sikre muligheden for træning, fællesskab og sundhed. Vi ved godt, at det ikke er optimalt, men Covid-19 gør ikke hverdagen optimal for hverken erhvervs-, privat- eller foreningslivet. Vi ønsker at holde liv i fitness- og holdtræningen i PGU, og du skal føle dig tryg ved at komme!  

Tak for den forståelse og det engagement I udvist indtil nu, - vi håber, at I vil møde de nye udfordringer med samme forståelse og engagement.  

Vi skal passe på hinanden. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte os på pgupandrup@gmail.com

 

TILTAG LIGE NU


Udendørstræning

Hensyntagende naturtræning i Gateway Blokhus

Gå dig i form


Træningsvideoer