Corona - Sådan gør vi

PGU Træning & Fitness genåbner torsdag den 11. juni 2020 kl. 8.00 med indendørs træning i fitnessmaskinerne.

Desuden vil der være bodybarer, kettlebells, vægte og tøndebånd til rådighed. Alt andet udstyr bedes du selv medbringe, - som f.eks. liggeunderlag, elastikker o.l.

Foreningens instruktører og ledere er meget glade for at medlemmerne, tidligere medlemmer og nye medlemmer igen kan træne indendørs i PGU Træning & Fitness.

Holdtræningen fortsætter i en periode udendørs, da vi oplever, at medlemmerne er glade for at træne på græsset lige uden for Jetsmark Idrætscenter og i Gateway Blokhus.

Der er foretaget mange tiltag for at kunne honorere myndighedernes forskellige Covid-19 retningslinjer for Fitnesscentre og generelle retningslinjer, ekstra rengøring, omrokeringer, hold afstand, m.v.

 • Der må være i alt 15 personer der træner i Centeret af gangen, vi henstiller til, at der trænes i hele åbningstiden, som er fra kl. 5.00 morgen til kl. 23.00 aften, for at vi får fordelt benyttelse af maskinerne bedst muligt.

I Bevægelseshuset er rygmaskine og en træningsbænk placeret for at udnytte pladsen bedst muligt og optimere afstandskravene. Spinnehuset må ikke benyttes.

 • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. Spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
 • Husk at medbringe håndklæde.
 • Fra den 14. september er det muligt at benytte omklædningsrummene igen.
 • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.

Alle retningslinjer udgivet af Sundhedsstyrelsen den 10. maj 2020 kan læses i nedenstående fil.

https://www.conventus.dk/dataudv/ref/fil.php?id=294936&key=664d4d1904c0735edc3290694b14adb7

Retningslinjerne er også slået op i Fitnesscenteret.

Vi genåbner under mottoet ”Vi træner med godt humør - i fællesskab passer vi på hinanden og os selv”

Vi glæder os til at se jer.


 

Følgende besked blev udsendt til medlemmerne søndag den 7. juni:
 

Kære medlemmer af PGU Træning & Fitness og Gym-motion & Fitness   

Sammen kan vi glæde os over, at vi snart må genåbne indendørstræning og være flere forsamlet på engang til udendørstræning.

Instruktører og ledelse i PGU Træning & Fitness er meget glade for myndighedernes udmelding om, at vi igen snart kan åbne for indendørs træning.

Lige nu afventer vi de endelige fælles retningslinjer fra myndighederne, - så snart de foreligger genåbner PGU Træning & Fitness for indendørs træning i Træningshuset.

Alle holdtræninger fortsætter med udendørs træninger og der vil ikke være begrænsning i antal deltagere, - så hold jer ikke tilbage med at booke

Tak fordi I loyalt har fastholdt jeres medlemskab af PGU Træning & Fitness i denne Coved-19 krisetid, - jeres støtte betyder meget for foreningen.

Den 4. april skrev vi i en mail til jer: ”at dig som er medlem når vi åbner for træning indendørs, får forlænget dit medlemskab/abonnement med 30 dage uden beregning”.

Da vi ikke lige kender den nøjagtige dato, - vælger vi at forlænge medlemskaber/abonnementer, som er aktive d.d. Vi vil indkode det i løbet af indeværende uge.

Flere har tilkendegivet, at de ønsker at støtte foreningen og derfor ikke ønsker at tage imod gratis forlængelse. Hvis du har det på samme måde, bedes du sende en mail til pgufitnesscenter@gmail.com.

Så snart vi kender retningslinjerne for genåbning sender vi informationer til jer.

Vi glæder os til at komme i gang igen, sammen med jer.

Vi ses.

Med venlig hilsen            

p.v.a. Instruktører, udvalg og bestyrelse

Marianne Hurup, leder & fitnesskoordinator PGU Træning & Fitness

Claus R. Jensen, fmd. PGU Træning & Fitness

Inger Kristensen, fmd. PGU Pandrup

Tiltag lige nu

Online træning

Udendørs træning


Instruktører i Træningshuset

 

Udvidet ordensreglement i PGU Træning & Fitness for at forhindre smittespredning af Covid-19.

Vi har tydelige retningslinjer - skrevet på blå opslag da denne farve adskiller sig fra vores normale materiale.

 • Der må være i alt 15 personer der træner i Centeret af gangen, - vi henstiller til at der trænes i hele åbningstiden, som er fra kl. 5.00 morgen til kl. 23.00 aften, - for at vi får fordelt benyttelse af maskinerne bedst muligt.
 • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
 • Husk at medbringe håndklæde.
 • Der er ingen mulighed for bad og omklædning.
 • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.
 • Hvis du har det mindste tegn på sygdom, alt fra snue til hoste til ondt i halsen, så bliv hjemme. Både for din og andres skyld. Vi skal passe på hinanden.​Omklædning vil være lukket. Tag derfor tøj på hjemmefra og skift sko når du kommer til centret. Der er skobakker til udendørs sko lige uden for døren- Brug IKKE udendørs sko i centret.
 • Hold minimum 1 meters afstand når du bevæger dig i centret. Ved cardio maskinerne er der tapet op til 2 meter i ånderetning.
 • Hvis du anvender liggeunderlag, elastikker o.l. i din træning bedes du p.t. selv medbringe det.

I Bevægelseshuset er rygmaskine og en træningsbænk placeret.

Spinnehuset må ikke benyttes.

Vi opfordrer til at vi sammen hjælper hinanden med at implementere retningslinjerne.

Ekstra rengøring af store flader – udluftning – ekstra ventilation har vi fokus og aktion på.

Er der medlemmer, som kan give en hånd med ifm. ekstra rengøring er I meget velkommen til at kontakte Marianne Hurup med en sms på 26237618 eller mail til pgufitnesscenter@gmail.com.

”Vi træner med godt humør – i fællesskab passer vi på hinanden og os selv”