Corona - Sådan gør vi

Kære medlemmer af PGU Træning & Fitness og Gym-motion & Fitness

I PGU må vi som medlemmer stå sammen i denne svære tid, hvor vi ikke kan dyrke træningsfællesskaberne.

På grund af Coved-19 har vi, som I ved, desværre måtte lukke ned for at træne sammen i Træningshuset, Bevægelseshuset, Spinnehuset, hal A, hal B, Svømmehallen og i Ungdomsborgen.

Som erstatning for ovenstående tilbyder vi nu både Online træning og Udendørs træning med de begrænsninger for deltagerantal og afstand mellem deltagerne, som regeringen dikterer.
Tidspunkterne vil blive lagt op senest torsdag i den foregående uge, hvilket vi vil gøre, indtil vi kan komme igang igen med indendørstræning.

I påsken skrev vi ud til alle medlemmer, hvor I fik denne melding:

at du, som er medlem, når vi åbner for træning indendørs, får forlænget dit medlemskab/abonnement med 30 dage uden beregning.

Vi er som forening meget taknemmelige for jer, som opretholder jeres medlemskab hos os for at støtte foreningen. Vi har naturligvis stor forståelse for, hvis du ønsker at udmelde dig, indtil vi kan starte op med de sædvanlige indendørs aktiviteter igen. Og du skal ikke betale nyt gebyr, hvis du opsiger dit abonnement nu og genindmelder dig, når vi starter op igen.

Tak til jer medlemmer, som har givet positiv respons på vores tiltag med onlinetræning, udendørstræning og hjemmetræningspakkerne. Der skal også lyde en stor tak til instruktørerne Anne Sofie, Trine, Karen, Lisbeth, Alexandra og Anders. Selvfølgelig også en tak til Marianne, som både er instruktør, tovholder og tilrettelægger af aktiviteterne, samt tak til alle I andre frivillige, som påtager jer administrative opgaver.  

Foreningen følger nøje myndighedernes henstillinger og anbefalinger og retter os selvfølgelig 100% derefter.

Pas på hinanden og jer selv.

Med venlig hilsen

PGU Pandrup

v/bestyrelsen

Anette Christiansen, Claus R. Jensen, Keld Olsen, Peter Sigen, Thomas Albrechtsen og Inger Kristensen

Tiltag lige nu

Online træning

Udendørs træning


Ved spørgsmål angående fitnesscentret eller træning online eller udendørs kan Marianne Hurup kontaktes på pgufitnesscenter@gmail.com