CrossDance
Titel: CrossDance
   
Sted: Hal A, Jetsmark Idrætscenter
   
Instruktør: Marianne Hurup Andersen, mobil: 26237618
   
Antal pladser: 29
   
Booking: Holdet kan bookes i Hal A´s bookingskema.
  Holdet bliver aflyst kl. 15 samme dag, hvis der er under 4 tilmeldte.
Husk at afmelde dig senest 2 timer før holdstart, hvis du ikke kan deltage alligevel. 

Hvis du ikke har et abonnement i PGU Træning & Fitness eller PGU Gym-motion & Fitness, så SKAL du tilknytte dig kontobetaling og BOOKE dig på holdet. Man kan IKKE bare møde op og betale med mobilepay!
   
Holdbeskrivelse: CrossDance er et koncept, hvor vi på en dansende, smilende, hård og udfordrende måde får
  trænet hele kroppen.
Timen er opbygget af modeller, som ses på billedet nedenfor, og alle koreografier er simple og kan skaleres efter niveau. Timen vil altid være opbygget ens og det vil være de samme koreografier, vi arbejder med, så du lærer dem bedre at kende og dermed kan bruge al din energi på at give den gas.
Indimellem vil jeg så skifte en enkelt eller to danse ud, så der kommer nye udfordringer.
Så ja de første par gange skal man, ligesom med alt andet, lige se og afprøve trinene, men du vil lynhurtigt opleve, at du og din krop husker, og at du kan være mere og mere med.

Det vigtigste er, at du møder op i et par sko, som kan glide under sålen og medbringer vand og håndklæde samt gåpåmod og godt humør. Så lover jeg dig, at jeg vil gøre, hvad jeg kan for at give dig en fed time, hvor du ikke kigger på uret undervejs og har det godt i kroppen, når vi afslutter.

Dans er godt både fysisk og mentalt. Det forbedrer både din balanse og koordination. Du involverer alle de største muskelgrupper, særligt hofte og baller, men også din core bliver trænet godt via dansen. Samtidigt bliver der via bodytoningsmodulerne sat yderligere fokus på specifikke muskelgrupper såsom biceps.
Mentalt kan dansen bare noget helt særligt. Noget som er svært at beskrive med ord, da det er en følelse. Men den gør dig gladere, i bedre humør og du smiler, uden undtagelse, hver gang du går fra timen.

Klik på linket herunder, hvis du vil se en lille video med CrossDance.
https://www.youtube.com/watch?v=-ame7Nyutnw

 

Dette hold kan du deltage på med følgende abonnementer:

 
PGU Træning & Fitness alt inklusiv, PGU Gym-motion & Fitness eller du kan betale 40 kr. pr. gang via kontobetaling.