Feriefitness og gæstetræning
Er du på ferie eller gæst i lokalområdet?
Hvis du kender én, der er medlem af PGU Træning & Fitness, så kan medlemmet købe en gæstetræning og tage dig med til træning. Det er vigtigt at træningen er købt den dag, den skal bruges og at der medbringes dokumentation for købet. 
Hvis du er på ferie og ikke kender nogle, der er medlem af PGU Træning & Fitness, så kan du købe 1, 2, 3 eller 4 ugers feriefitnessabonnement. Dette abonnement gælder kun i den periode du har valgt og fra den dag det købes. Du skal kontakte en instruktør for at få en nøglebrik, hvis der ikke er instruktører på i vagtplanen (se under abonnementet) så kontaktes Marianne Hurup på tlf. 26237618, så der kan aftales et tidspunkt for udlevering af nøglebrik.
Er du ny!
Hvis du er helt nyt medlem af PGU, så skal du oprette dig som medlem ved at klikke på Medlems login i bjælken.
Har du været medlem før f.eks på gymnastikhold, så skal du gå direkte til det abonnement du ønsker og bruge den adgangskode du allerede har. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, så kan du få tilsendt en ny ved at trykke på: Glemt adgangskode.

 
PGU Feriefitness
 
Hvad kan jeg benytte mig af?

Alle træningsmaskiner i Træningshuset fra kl. 5 til kl. 23 hver dag

Indoorcycling på moderne spinnecykler

Træning på alle hold i Spinnehuset, Bevægelseshuset, Hal A og Yoga i Ungdomsborgen

Løb og crossgymløb fra Gateway Blokhus (gælder ikke løbeskole og bootcamps)

Adgang til Jetsmark Idrætscenters svømmehal, når der er offentligt åbent

Abonnementet stopper automatisk når perioden udløber

Dette abonnement indeholder en nøglebrik, som udleveres hos fitnessinstruktørerne se skema nedenfor) eller ved personlig henvendelse til:
1. Marianne Hurup, tlf. 26237618
2. Hvis ikke ovenstående træffes, kontakt Inger Kristensen, tlf. 40157545
Vi har valgt at lukke muligheden for at tilmelde sig feriefitness i PGU Træning & Fitness indtil videre frem til den 3. januar 2021.
Dette gør vi, da vi ikke ønsker, at folk fra delvist lukkede kommuner tegner feriefitness i PGU Træning & Fitness. På denne måde gør vi, hvad vi kan, for at vores nuværende medlemmer forhåbentlig kan fortsætte med at træne hos PGU Træning & Fitness uden yderligere nedlukning af vores fitnesscenter.

Hvis du ønsker et feriefitness abonnement og ikke kommer fra en delvist lukket kommune, så kan du kontakte Leder af PGU Træning & Fitness: Marianne Hurup på pgufitnesscenter@gmail.com og få lavet en særaftale.

 
Gæstetræning
 
Man kan som medlem af PGU Træning & Fitness købe en gæstetræning, hvis man gerne vil have en gæst med.

Gæsten kan komme sammen med medlemmet eller låne medlemmets nøglebrik og træne alene.

Træningen skal købes samme dag, som det skal benyttes.

En gæstetræning koster 40,00 kr.

Medbring kvittering for køb af gæstetræning.
Vi har valgt at lukke muligheden for at købe en gæstetræning i PGU Træning & Fitness indtil videre frem til den 3. januar 2021.
Dette gør vi, da vi ikke ønsker, at folk fra delvist lukkede kommuner kommer og træner i PGU Træning & Fitness. På denne måde gør vi, hvad vi kan, for at vores nuværende medlemmer forhåbentlig kan fortsætte med at træne hos PGU Træning & Fitness uden yderligere nedlukning af vores fitnesscenter.

Hvis du ønsker en gæstetræning til en ven eller famiemedlem, der ikke kommer fra en delvist lukket kommune, så kan du kontakte Leder af PGU Træning & Fitness: Marianne Hurup på pgufitnesscenter@gmail.com og få lavet en særaftale.