PGU Træning & Fitness
PGU Træning & Fitness er et fitnesscenter  som midlertidigt er beliggende på Bransagervej 30 i Pandrup. Fitnesscentret er opdelt i tre huse: Træningshuset, Bevægelseshuset og Spinnehuset. I Træningshuset har vi vores fitnessmaskiner, kredsløbsmaskiner, frie vægte mm., og her kan man træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-23. I Bevægelseshuset, som er vores træningssal, har vi de fleste af vores hold, som man som medlem frit kan booke sig på. I Spinnehuset har vi 14 cykler, og som medlem kan man frit booke sig på alle spinnehold.

Der er desværre ikke omklædnings- og badefaciliteter på Bransagervej.

I PGU Træning & Fitness kan du vælge mellem fuldtidsabonnement og formiddagsabonnement.

Med Fuldtidsabonnement kan du træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-23.
Med Formiddagsabonnement kan du træne hver dag året rundt i tidsrummet kl. 5-13.

PGU Træning & Fitness Fuldtidsabonnement og Formiddagsabonnement er løbende abonnementer, hvor der automatisk bliver trukket et beløb på din konto hver 3., 6. eller 12. måned. Så abonnementet fortsætter indtil det opsiges.
Første gang man tilmelder sig et abonnement i PGU Træning & Fitness er der et administrationsgebyr på 125 kr. Skifter man mellem Fuldtidsabonnement og Formiddagsabonnement skal man ligeledes betale administrationsgebyr på 125 kr. 

Du kan læse nærmere om de forskellige abonnementer under Tilmelding og priser. 


 
Hvordan kommer jeg igang?

Du finder det abonnement du ønsker at tilmelde dig under Tilmelding og priser. 
Så logger du ind og følger anvisningerne.

Hvis du tidligere har været medlem af PGU, så skal du bruge det login du har fra tidligere. Husk i øvrigt at redigere dine data hvis du er flyttet, har fået nyt telefonnummer eller ny mailadresse. 
Har du glemt din adgangskode, kan du få en ny ved at trykke på Glemt adgangskode? når du skal logge ind.

Er du helt nyt medlem af PGU skal du starte med at oprette dig under Medlems login.

Når du har købt dit abonnement, så booker du en tid hos en fitnessinstruktør i skemaet til højre, så du kan få udleveret en nøglebrik og få lavet et træningsprogram. Der udleveres pt. ikke nøglebrikker, da disse ikke skal bruges på Bransagervej.
Nøglebrikken skal du beholde selvom du evt. opsiger dit abonnement, da du skal bruge den igen, hvis du ønsker at blive medlem senere. Der er forskellige typer nøglebrikker til fuldtidsabonnement og formiddagsabonnement. 
Mister du din nøglebrik, så koster det 75 kr. at få en ny.