Fitness - Træningshuset

Fitness og styrketræning
Styrketræning er en meget fleksibel træning, der kan foregå lige, når det passer ind i din tidsplan. Styrketræning er uhyre effektivt, uanset om du vil strammes op og tabe lidt kilo, om du vil have bedre styrke og udholdenhed eller du bare generelt ønsker et bedre helbred.

I PGU Træning & Fitness har vi stort træningsareal med udstyr til både kredsløbs- og styrketræning.
Til puls og kredsløbstræning har vi: Løbebånd, crosstrainers, cykler og en ro-maskine, man kan også benytte cyklerne i Spinnehuset, når der ikke er hold igang.

Vores styrketræningsområde er ligeledes veludstyret med masser af træningsmaskiner, samt et stort udbud af håndvægte (op til 26 kg), vægtskiver samt vægtstænger.

Personligt træningsprogram
Når du starter i PGU Træning & Fitness skal du til en obligatorisk vejledning, og kan her få lagt et personligt styrketrænings/fitness-program samt få gennemgået korrekte træningsteknikker med en af vore instruktører. På denne måde er du sikker på at komme rigtigt fra start.

Som en ekstra service har du mulighed for løbende at få revideret dit program, evt. kombinere med holdtræning og indoor cycling, så du kan få de mest optimale betingelser for at nå dine træningsmål.

Hvorfor og hvordan...

  • Vi vil gerne møde dig personligt.
  • Vi har valgt at arbejde med kvalitetssikring - under DGI og Foreningsfitness - der forudsætter en teknisk, sundhedsmæssig og forsvarlig instruktion af vores medlemmer.
  • Vi ønsker desuden, at medlemmerne får viden og mulighed for at dyrke kredsløbstræning og styrketræning i kombination for dermed at optimere sin potentielle træningsindsats og sundhed.
  • Samtidig vil du ved vejledningen få information om træningslæren og mulighederne for dig som medlem af PGU Træning & Fitness.
  • Vi giver dig mulighed for at tilrettelægge et personligt træningsprogram, der tilpasses dit niveau i forhold til din nuværende form, ønsker og mål. Du kan efterfølgende få tilrettelagt nye programmer og dermed få mest muligt ud af din træning. Alt dette er selvfølgelig gratis for dig som medlem af PGU Træning & Fitness.
  • Det er nemt at bestille tid til personlig vejledning, - klik på den tid du ønsker i skemaet til højre. Du skal bruge dit mobilnr. og den adgangskode du får ved tilmelding.
Muligheder i PGU Træning & Fitness

Vi har forskellige træningsmuligheder i PGU Træning & Fitness. 
Se under Fitness Center for at se hvordan du melder dig ind, og se under Tilmelding og priser for at se de forskellige abonnementer vi udbyder.
Se også hvad vi tilbyder af hold under Holdtræning.