Aalborg Løbeklinik
Løb, forebyggelse og behandling af skader
Samarbejde med PGU Runners. https://arkadensfysioterapi.dk/om-os/loebeklinik/

Løbeskadestue
  • Via vores nyudviklede APP, giver vi medlemmer af samarbejdsklubber mulighed for hurtigt at melde deres skade ind til os og få en tid til undersøgelse og evt. behandling, indenfor meget kort tid. Denne konsultation koster 315 kr. og indeholder scanning og akut behandling og kræver IKKE henvisning via læge. Hvis der er brug for yderligere behandling eller kontakt til fx egen læge eller speciallæge kan fysioterapeuten hjælpe med det videre forløb.
 
Løbestilsanalyser (tilbydes snarest)
  • Vi indbyder gerne til ”løbedage” på vores klinikker, hvor medlemmerne få mulighed for at få screenet deres løbestil og få vejledning i valg af sko, og evt. supplerende træning.
 
Træneruddannelse
  • I takt med at vi ser flere overbelastningsskader hos løbere i vores klinikker, uddanner vi gerne trænerteamet i, hvordan man spotter og rådgiver, når medlemmer henvender sig med smerter, som følge af løb. På denne måde har klubben i det daglige en række ressourcepersoner på området, som kan hjælpe med at afgøre, om man skal henvende sig hos os for yderligere hjælp.
 
 
Hvem er vi?
Vores team i Aalborg Løbeklinik er sammensat af specialuddannede fysioterapeuter, som til daglig har løbeskader og træning som deres primære arbejdsområde.
Teamet består af:
Nicolaj Hørby: 
Har været med til at udvikle SETIO løbesoftware, som bruges i løbeklinikken. Herigennem har han analyseret rigtig mange løbere og har derfor en helt unik viden på området. Til daglig ansat på vores klinik i Kennedyarkaden og samtidig fysisk træner i AaB.
 
Pernille Linder: 
Over de sidste har Pernille gentagne gange placeret sig helt i toppen af dansk elitetriathlon. Hun har stor erfaring i løbetræning og ved om nogen, hvad der skal til for at optimere helt ned til den mindste detalje. Pernille står til daglig for styrketræningen i Aalborg Løbeklinik og ser en stor mængde skadede løbere i det daglige arbejde. Du møder Pernille på vores klinikker i Kennedyarkaden og Hasseris
 
Henrik Bengaard:
Henrik har dyrket udholdenhedssport i flere år, herunder flere Ironman triatlons og ultraløb. Han har arbejdet med fysiske test og vejledning sideløbende med arbejdet som fysioterapeut, og står i dag for vores testcenter i samarbejde med Nicolaj. Henrik står til daglig for planlægningen af løbetræningen i Aalborg Løbeklinik.
 
Mathias Laursen 
Har igennem de sidste 10 år været løbeentusiast. Har løbet diverse distancer og har selv oplevet, hvor stor en stressfaktor en skade kan være i forbindelse med løb. Til dagligt arbejder han som fysioterapeutstuderende ved Arkadens Fysioterapi og i forbindelse med Aalborg Løbeklinik står jeg primært for den fysiske træning, men også generel løbetræning.
 
Morten Skjoldager:
Morten har over en årrække fungeret som fysioterapeut på det danske fodboldlandshold og i AaB. Han er derfor en af de største kompetencer, når det komme til korrekt og hurtig udredning af akutte skader. Igennem flere år har Morten været en del af Aalborg Sportsklinik i samarbejde med nogle af regionens dygtigste læger. Morten har i mange år løbet aktivt og har både flere maratons og ultraløb i bagagen.