Genåbning af fitness

Fra mandag den 10. maj 2021 genåbner Træningshuset (fitnesscentret på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter) for alle.
I maj måned er det gratis at træne i PGU Træning & Fitness, så du er velkommen til at komme og prøve at træne, selvom du ikke tidligere har været medlem.
I skemaet til højre er der et overblik over åbningstider og hvem, der er tilstede i fitnesscentret. Bemærk at der er begrænsede åbningstider, da det er et krav fra myndighederne, at der skal være en repræsentant fra PGU til stede, for at tjekke coronapas og id.
De mørkegrønne markeringer viser, hvornår der er fitnessinstruktører til stede, som kan hjælpe med indmelding, træningsprogrammer mm.
De lysegrønne markeringer viser, hvor der er en repræsentant fra PGU til stede, som KUN er der for at tjekke coronapas, og som IKKE kan hjælpe med indmelding, abonnementer, nøglebrikker, træningsprogrammer mm.


Du skal kunne fremvise Coronapas samt ID for adgang.

Coronapas er dokumentation for én af nedenstående muligheder:

 • En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til fitnesscentret. Testen kan enten være en PCR-test eller en antigentest (kviktest).
 • En positiv coved-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel.
 • Et gennemført vaccinationsforløb mod coranavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

Regler for træning i Træningshuset:

 • Mundbind skal bæres, så snart du går ind i Jetsmark Idrætscenter. Når du ankommer til  træningsrummet, må det tages af. 
 • Når du kommer op på 1. sal, skal du gå ind af døren til Bevægelseshuset, og når du er færdig med træningen, skal du gå ud af døren til Træningshuset.
 • I Træningshuset er det tilladt at være 25 medlemmer af gangen, og der skal IKKE bæres mundbind. 
 • Det er ikke muligt at benytte omklædningsfaciliteterne i Jetsmark Idrætscenter, så kom omklædt og medbring indendørssko og et lille håndklæde. Dine udendørssko kan du stille i Bevægelseshuset på nogle måtter, som vi lægger frem.
 • Husk at skrive dig på Coronalisterne, så alle, der træner i Træningshuset, er registreret, hvis vi får brug for at kontakte nogle vedr. smitteopsporing.  
 • ​Afsprit og rengør alle flader du rører ved før og efter brug.
 • Du skal holde minimum 2 meters afstand, når du bevæger dig frit og altid holde din pusteretning væk fra andre.


​ 

Der er bodybarer, kettlebells, vægte og tøndebånd til rådighed. Alt andet udstyr bedes du selv medbringe, - som f.eks. liggeunderlag, elastikker o.l.

Der er foretaget mange tiltag for at kunne honorere myndighedernes forskellige Covid-19 retningslinjer for Fitnesscentre og generelle retningslinjer, ekstra rengøring, omrokeringer, hold afstand, m.v.

 • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. Spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
 • Husk at medbringe håndklæde.
 • Der må ikke bruges udendørs sko i fitnesscenteret; - der er skobakker til rådighed ved indgangen.

I PGU følger vi myndighedernes retningslinjer. Instruktørerne og foreningslederne håber derfor på jeres forståelse for ovenstående retningslinjer, som gør, at vi sammen med jer kan holde aktiviteterne i gang og derved være med til at sikre muligheden for træning, fællesskab og sundhed. Vi ved godt, at det ikke er optimalt, men Covid-19 gør ikke hverdagen optimal for hverken erhvervs-, privat- eller foreningslivet. Vi ønsker at holde liv i fitness- og holdtræningen i PGU, og du skal føle dig tryg ved at komme!  

Tak for den forståelse og det engagement I udvist indtil nu, - vi håber, at I vil møde de nye udfordringer med samme forståelse og engagement.  

Vi skal passe på hinanden. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte os på pgupandrup@gmail.com 

 

Vi vil dagligt have professionel rengøring på. Dog skal du fortsat desinficere alle flader du berører før og efter brug.


Vis hensyn, hold afstand og pas på hinanden.