Genåbning af fitness 20. juli 2021

PGU Træning & Fitness åbner igen tirsdag 20. juli kl. 5.00

Du skal altid have gyldigt coronapas og ID på dig, når du træner.
Der vil være stikprøvekontrol af coronapas hver dag.

Coronapas er dokumentation for én af nedenstående muligheder:

  • En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til fitnesscentret. Testen kan enten være en PCR-test eller en antigentest (kviktest).
  • En positiv coved-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod coranavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

Regler for træning:

  • Det er ikke omklædningsfaciliteter på Bransagervej 30, så kom omklædt og medbring indendørssko og et lille håndklæde. Dine udendørssko kan du stille i udenfor på måtter, som vi lægger frem.
  • ​Afsprit og rengør alle flader du rører ved før og efter brug.
  • Hold fornuftig afstand.

​ 
Der er bodybarer, kettlebells, vægte og tøndebånd til rådighed. Alt andet udstyr bedes du selv medbringe, - som f.eks. liggeunderlag, elastikker o.l.

Der er foretaget mange tiltag for at kunne honorere myndighedernes forskellige Covid-19 retningslinjer for Fitnesscentre og generelle retningslinjer, ekstra rengøring, omrokeringer, hold afstand, m.v.

  • Ved indgangen skal du spritte hænder og tage en klud og spray til desinficering af alt før og efter brug. Spray venligst ned i kluden og ikke direkte på maskinen.
  • Husk at medbringe håndklæde.

I PGU følger vi myndighedernes retningslinjer. Instruktørerne og foreningslederne håber derfor på jeres forståelse for ovenstående retningslinjer, som gør, at vi sammen med jer kan holde aktiviteterne i gang og derved være med til at sikre muligheden for træning, fællesskab og sundhed. Vi ved godt, at det ikke er optimalt, men Covid-19 gør ikke hverdagen optimal for hverken erhvervs-, privat- eller foreningslivet. Vi ønsker at holde liv i fitness- og holdtræningen i PGU, og du skal føle dig tryg ved at komme!  

Tak for den forståelse og det engagement I udvist indtil nu, - vi håber, at I vil møde de nye udfordringer med samme forståelse og engagement.  

Vi skal passe på hinanden. 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så er du velkommen til at kontakte os på pgupandrup@gmail.com 

 

Vi vil dagligt have professionel rengøring på. Dog skal du fortsat desinficere alle flader du berører før og efter brug.


Vis hensyn, hold afstand og pas på hinanden.