Holdtræning
Hvilke muligheder har jeg?
Hvis du kun ønsker at bruge holdtræning som træningsform, så er der følgende muligheder:
Gym-motion & Fitness er et løbende abonnement som kan vælges i 1, 2, 3, 6 eller 12 måneder. Hvis du vælger dette abonnement kan du deltage på alle hold, som kan bookes i den periode abonnementet er aktivt. 
Ønsker du kun at deltage på hold en sjælden gang imellem, så kan du vælge at tilmelde dig kontobetaling. Hvor du sætter penge ind på din profil og bliver trukket et beløb (se nedenfor) hver gang du booker dig på et hold. De penge du sætter ind bliver stående indtil de er brugt, der er ikke nogen udløbsdato på. (Det er vigtigt at fuldføre tilmeldingen ved at klikke på knappen kontobetaling nedenfor og udfylde medlemslogin, ellers kan man ikke efterfølgende booke sig på holdene).
Der er nogle få hold, som man kan deltage på ved at betale kontingent, hvis du vælger denne mulighed, så har du kun adgang til det hold, som du har betalt for. Langt de fleste af kontingentholdene under PGU Træning & Fitness kan også benyttes med Gym-motion & fitness abonnement eller kontobetaling. Eneste undtagelse er kost- og træningskurserne, som kun er kontingenthold. Under holdbeskrivelserne, som ligger under fanen holdtræning, står der ved hvert hold, hvilke abonnementer man kan deltage med.


 
Er dette det rigtige abonnement?
PGU Gym-motion & Fitness er for dig, der kun vil træne på hold i Bevægelseshuset, Spinnehuset, Ungdomsborgen, Hal B og Gymnastiksalen på Jetsmark Centralskole.
Abonnementet giver ikke adgang til maskinerne i Træningshuset, og man får derfor heller ikke en nøglebrik, når man har dette abonnement.
Bemærk at abonnementet er et løbende abonnement, hvor der automatisk bliver trukket penge, når perioden er tæt på udløb.
Man skal derfor opsige sit abonnement, hvis man ikke ønsker at fortsætte som medlem. Opsigelse skal ske 1 måned før abonnementets udløb, og dette kan man gøre ved at logge ind på sin personlige side med den adgangskode, man får tilsendt ved tilmeldingen.
Man kan til enhver tid ændre perioden på abonnementet således, at det kan passse med de hold man gerne vil deltage på.  
Er du ny!
Hvis du er helt nyt medlem af PGU, så skal du oprette dig som medlem ved at klikke på Medlems login i bjælken.
Har du været medlem før f.eks på gymnastikhold, så skal du gå direkte til det abonnement du ønsker og bruge den adgangskode du allerede har. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, så kan du få tilsendt en ny ved at trykke på: Glemt adgangskode.
PGU Gym-motion & Fitness (holdtræning)
 
Hvad kan jeg deltage i?

Indoor cycling på moderne spinnecykler i Spinnehuset

Træning på alle hold i Bevægelseshuset (excl. kost- og træningskurser), Hal A og Yoga i Ungdomsborgen

Løb og crossgymløb fra Gateway Blokhus

(excl. Løbeskole og Bootcam)

Vandgymnastik/svømning mandag kl. 15.15 - 16.15
Vandgymnastik/svømning  onsdag kl. 15.15 - 16.15

​Hensyntagende Naturtræning i Gateway Blokhus

Der udleveres ikke en nøglebrik!
 
PGU Kontobetaling (betaling pr. gang)
 
Hvad koster det at deltage på hold?

Indoor cycling på moderne spinnecykler 40 kr. pr. gang

Træning på alle hold i Bevægelseshuset, Ungdomsborgen, Hal A og B (undtagen lukkede hold) 50 kr. pr. gang

​Hensyntagende Naturtræning i Gateway Blokhus 30 kr. pr. gang.

Crossfit Outdoor Udendørs ved Jetsmark Idrætscenter 30 kr. pr. gang.


Der udleveres ikke en nøglebrik!

Det er vigtigt, at man tilmelder sig kontobetaling ved at trykke på knappen til højre og følger anvisningerne. Det er ikke nok bare at sætte penge ind på sin konto.

 

 

Crossfit Outdoor

Hvad kan jeg deltage i?

Dette abonnement giver KUN adgang til at deltage i Crossfit, som er på programmet tirsdage og torsdage kl. 19-20