Charlotte
Lars 
Mie
Per
Laila
Løb efterår 2023
Opstart m/alm.løbetræning er søndag, den 13-08-2023 kl. 10.00.
Vores løbetræning dækker mange niveauer, og der bliver gennem året udarbejdet spændende løbeprogrammer med varierende træningsformer. 
Træninger tilrettelægges således der er plads til alle, uanset hvilket tempo eller hvilke mål(op til 1/1-marathon) du ønsker. 
Det er ikke for sent at begynde for dig som gerne vil i gang med løbetræningen. Pt. kan du sagtens være med hvis du kan løbe 3-5 km allerede.
KOM, PRØV at løbe med, vi løber i grupper med forskellige tempoer - så der findes helt sikkert nogen der matcher dig. Det er helt uforpligtende og du er velkommen til at "prøve" et par gange inden du melder dig ind.

Sted:
Alle 3 ugentlige træninger foregår fra Gateway Blokhus.
Tirsdag kl 18:00
Torsdag kl 18:00
Søndag kl 10:00

HUSK at det er gratis for dig, som enten selv er eller har et barn/børn som er aktiv kontingentbetalende medlem af PGU. Kontakt Charlotte Line Pedersen på Messenger eller på charlottelinepedersen@gmail.com for tilmelding.

Har du spørgsmål er det bare kontakte èn af instruktørerne.

Er du allerede medlem i foreningen PGU, klik på knappen nedenfor for tilmelding.

-Er du ny i foreningen, gå til menupunkt Medlems Login, opret dig som nyt medlem for derefter at gå ind på denne side igen og tilmelde dig løbeskolen via "Tilmeld"-knappen.
Aldersgrænse: min. 16 år