Nytårs fitness
Når Vild Med Dans løber over skærmen i denne sæson svinger Michael Olesen hofterne med skuespilleren Neel Rønholt. Lørdag den 4. januar kommer han til PGU Pandrup, som gæsteinstruktør til en danseevent ud over det sædvanlige. I to timer giver Michael Olesen den gas med Latin mix, Disco, Zumba og Crossdance m.v.– alt imens 150 danseglade mennesker kan blive inspireret og få nogle gode timer med sved på panden. Eventen starter klokken 10 og slutter klokken 14 inkl. spisning.

PGU-instruktører deltager også i eventen og de garanterer en dansefest med høj puls, brug af hele kroppen og godt humør. Sammen med deltagerne glæder de sig til at skyde nytåret ind fyldt med energi, sjov og i et eventyr af skønne dansemoves.

“Kom og vær med til en forrygende event, hvor vi giver den max gas til lækre rytmer,” lyder det fra Marianne Hurup, som er leder af PGU Træning & Fitness og tilføjer at foreningens Crossdance hold hver torsdag er meget populær, hvorfor vi i år til Nytårsfitness har valgt at invitere professionel danser Michael Olesen, som instruktør.
Efter der er danset og alle har fået sved på panden går vi samlet i SportsCaféen på 1. sal i Jetsmark Idrætscenter og får lækker Nytårstapas. 
Alle er velkomne til at deltage! Tilmeldingen sker via mobilepay 64342, hvor der er plads til maks 150 deltagere.