Online Træning


 
PGU Træning & Fitness tilbyder online træning til jer hjemme i stuerne og haverne i perioden, hvor vi har lukket ned pga. Covid-19.

Medlemmer af PGU Træning & Fitness (både formiddagsabonnementer og fuldtidsabonnementer) og Gym-motion & Fitness vil have førsteret til deltagelse og I træner gratis uanset hvor mange i husstanden, der deltager i træningen. 
Er du kontobetaler eller ikke medlem bedes du overføre 20 kr. pr. træning via mobilepay på 35684.
Alle deltagere vil kunne se hinanden, hvilket giver en unik følelse af at være i samme rum.
Instruktørerne vil stadig kunne skalere øvelserne til den enkelte og opmuntre når nødvendigt… præcis som vi plejer.
Ønsker du at deltage, skal du gøre følgende.


 

Hent app og opret dig:

1. Download app´en ”ZOOM cloud Meetings” til din computer, tablet eller telefon. Det fungerer bedst med en større skærm, så alle kan se hinanden.

2. Åbn app´en og tryk ”sign up”. Der skal du skrive navn og mail, og til sidst ”agree with terms”.. (mailen bruges, når du inviteres til den ønskede træning)

3. Du modtager derefter en mail, hvor du skal bekræfte din Zoom konto.


 

Hvordan tilmelder jeg mig og deltager i træning:


1. Du vil kunne finde træningerne på vores facebookside og på denne side.

2. Du tilmelder dig ved at sende en sms, hvor du oplyser din mailadresse samt hvilken træning du ønsker at deltage i til den undervisende instruktør:

Anne Sofie: 51955432
Trine: 20657187
Marianne: 26237618


3. Når du har tilmeldt dig en træning vil du modtage et link på din mail ca. 10 min. før træningsstart. Tjek gerne under spam/uønsket post, hvis du ikke umiddelbart modtager en mail.

4. Tryk på linket, hvorefter du kommer direkte ind i app’en og her skal de vælge ok til video og audio. Herefter kan du se de andre træningsglade deltagere.

5. Instruktøren vil sørge for at mute/unmute deltagerne.

6. Til hver træning skal du bruge en stol, skammel eller trappe, en måtte eller tilsvarende, håndvægte eller vandflasker med vand/sand, alternativt dunke med vaskemiddel, stykker af træ, et par liter mælk. Du skal bruge to med samme vægt, ca. 1-3kg.

7. READY TO GO!

 

 

Træninger du kan tilmelde dig:Fra og med uge 27 er der ingen online træninger. Dette vil vi starte med igen til september, hvis der er tilslutning til det.
Hen over sommeren har vi udendørs træning på programmet, og holdene kan bookes i nedenstående skemaer.
Holdene, der træner ved Jetsmark Idrætscenter, rykker ind i hal A, hvis vejret er dårligt. Du vil få besked inden træningen, hvis holdet er rykket ind.
Yoga trænes udendørs ved Ungdomsborgen og bookes derfor i bookingskemaet for Ungdomsborgen (nederste skema). Holdet rykkes ind i Ungsdomsborgen ved dårligt vejr.


 

HoldbeskrivelserCirkel Fitness (niveauet tilpasses ALLE)


Cirkel Fitness er for dig, som gerne vil have fokus på kredsløbstræning, styrketræning, koordinering og stabilitet.
Hele kroppen vil effektivt blive trænet igennem. Det vil være i form af cirkeltræning, dvs. forskellige stationer, hvor vi træner på tid. På den måde kan alle udøve øvelserne med kvalitet og i eget tempo.
Vi vil altid kunne lave øvelserne lettere og sværere, hvis det er aktuelt.
Der vil være fokus på at få pulsen op i intervaller således, at det er til at være i, men stadig udvikler dig fra der, hvor du er lige nu. Uanset hvilke øvelser vi laver, er der stor fokus på korrekt udførelse.Puls/styrke (hardcore træning)


På Puls/styrke er timen bygget op med en god lang opvarmning, hvor pulsen stille og roligt bliver banket godt opad, så kroppen bliver klar til en times træning med knald på.

Vi arbejder skiftevis med pulstræning og styrketræning. Når vi arbejder med pulstræning skal pulsen så højt op som muligt. Under styrketræningen sænkes pulsen, og vi arbejder med mange gentagelser.

Træningen består af Høj Intensitet Interval Træning. De enkelte øvelser  kan være meget simple, men de kan også udfordre vores motoriske formåen.

Timen består af ca 60% pulstræning og 40% styrketræning.

Fordelen ved denne sammensætning er, at ved at skifte imellem øvelserne vil du kunne presse dig selv mere, samtidigt med at du kan være effektiv over hele timen.
Ved at få pulsen helt op mindsker du risikoen for hjerte-kar-sygdomme, samtidig med at du forbrænder mere.
Styrketræningen styrker muskler, knogler og nervesystemet. Den gør dig stærkere og du får bedre balance og koordination samt forebygger skader.Mave/ryg træning (kort træning for ALLE)

Her får du 30 min. med fokus på kun mave- og rygtræning. Niveaet tilpasses de enkelte deltagere.


Yoga (for ALLE)


Yoga er en træningsform, der med fordel kan dyrkes af alle - uanset alder og fysisk tilstand. Du kan opnå umiddelbare fordele såsom bedre humør og mere energi, en følelse af ro og afslappethed og en bedre nattesøvn.

På længere sigt giver yoga bedre helbred og form, og øvelserne er med til at reducere de symptomer på stress og anspændthed, som så mange af os lider af i dag.

Yoga i PGU består af stående, siddende og liggende øvelser, som bl.a. øger din smidighed, udholdenhed og balanceevne, og aftenen afsluttes hver gang med afspænding med fokus på mindfulness.

Yoga er for alle unge og voksen! - og i særdeleshed for dig, der efter en stressende dag har lyst til at fordybe dig og/eller forny din energi.Interval træning (hardcore træning)

Høj Intensitet Interval Træning, Tabata eller blot træning på tid. Denne træningsform kaldes meget forskelligt.
Træningen består af aktivt arbejde i x antal sekunder, pause i x antal sekunder.

Et eksempel:
Høje knæløft i 20 sekunder, 10 sekunders pause
Armstrækkere i 20 sekunder, 10 sekunders pause
Twist i 20 sekunder, 10 sekunders pause
Maveøvelse 20 sekunder, 10 sekunders pause

Øvelserne gentages x antal gange og udskiftes hele tiden.

I denne time vil det primære fokus være puls og helkropstræning. Du har din egen station og bestemmer dermed selv tempo. Instruktøren vil være med i træningen og samtidigt hele tiden sikre kvalitet og tilpasse, hvis det er nødvendigt.
I denne time kan alle være med, da øvelserne kan skaleres efter behov. Og der afsluttes altid med træning for mave og ryg.

Fordele ved denne type træning:
Da øvelserne udføres på relativt kort tid, vil du kunne yde maksimalt i hvert enkelt sæt. Træningen giver bedre kondition og styrker musklerne, knoglerne og nervesystemet. Du får bedre balance og koordination samt forebygger  skader. Risikoen for bl.a. diabetes 2 og forhøjet blodtryk mindskes.

BONUS - du bliver mere tonet og fit at se på, og du får bare mere energi.