Styrketræning i vand og frisvømning
Grundet de sikkerhedshensyn vi er pålagt i forhold til Covid-19, så er det MEGET vigtigt at nedenstående tidspunkter bliver overholdt.

Omklædning: kl. 15.15 - 15.30
Styrketræning i vand: kl. 15.30 - 16.15
Omklædning: kl. 16.15 - 16.30

Styrketræning og frisvømning deles i 2 grupper med max 9 personer. Én gruppe i det varme bassin og én gruppe i det store bassin.
Undervisningen deles op i to sektioner, dvs at du halvdelen af tiden skal frisvømme og har fri leg i vandet mens den modsatte gruppe får undervisning. Der byttes halvvejs.
Vi må pt. IKKE undervise to grupper af gangen, hvorfor dette er et nødvendigt tiltag.

Alle på dette hold skal være omklædt og sætte sig på bænken i svømmehalllen senest kl. 15.30, så deltagerne fra vandgymnastik og svømning for seniorer og dette hold ikke opholder sig i omklædningsrummet samtidigt.Saunaen vil IKKE være åben, og der er IKKE mulighed for at bruge skabene i omklædningsrummet.

Vi håber, at alle vil respektere og overholde de givne regler, som vi er nødt til at have, for at kunne tilbyde træning til vores medlemmer.

Læs evt. mere her om Covid-19 og svømmehaller: 
https://www.svoem.dk/nyheder/nyhed/?id=4999&fbclid=IwAR2scG2Cwu_gGm2BPzKqtLEKEp3BCXeAToTA48jxWKYwa-ehaX_9yL5eGHM 
   
   
Om holdet: Der er tid til omklædning og bad før og efter træning.
Booking: Holdene kan også benyttes af medlemmer af PGU Træning & Fitness, Formiddagsfitness inkl. vandgymnastik og svømning og PGU Gym-motion & Fitness. Booking i skema til højre