Vandgymnastik og frisvømning for seniorer


Jetsmark Idrætscenter er under ombygning og svømmehallen er tilgængelig igen fra den 7. oktober d.å. - det betyder at Vandgymnastik og frisvømning for seniorer starter mandag, den 11. oktober 2021. For nuværende ved vi ikke om der bliver særlige sikkerhedshensyn der skal tages i forhold til Covid-19, - det håber vi ikke, da alle så er vacineret


Grundet de sikkerhedshensyn vi er pålagt i forhold til Covid-19, så er det MEGET vigtigt at nedenstående tidspunkter bliver overholdt.

Omklædning: kl. 14.30 - 14.45
Vandgymnastik og svømning for seniorer: kl. 14.45 - 15.30
Omklædning: kl. 15.30 - 15.45

Vandgymnastik og frisvømning for seniorer deles i 2 grupper med max 9 personer. Én gruppe i det varme bassin og én gruppe i det store bassin.
Undervisningen deles op i to sektioner, dvs. at du halvdelen af tiden skal frisvømme og har fri leg i vandet mens den modsatte gruppe får undervisning. Der byttes halvvejs i timen.
Vi må pt. IKKE undervise to grupper af gangen, hvorfor dette er et nødvendigt tiltag.


Saunaen vil IKKE være åben, og der er IKKE mulighed for at bruge skabene i omklædningsrummet.

Vi håber, at alle vil respektere og overholde de givne regler, som vi er nødt til at have, for at kunne tilbyde træning til vores medlemmer.

Læs evt. mere her om Covid-19 og svømmehaller:
https://www.svoem.dk/nyheder/nyhed/?id=4999&fbclid=IwAR2scG2Cwu_gGm2BPzKqtLEKEp3BCXeAToTA48jxWKYwa-ehaX_9yL5eGHM 
   
Kontant betaling: Ønsker du at betale dit kontingent med kontanter er en repræsentant fra PGU klar til at tage imod kontingent ved indgangen til Svømmehallen, de første 2 mandage og de første 2 onsdage.
Om holdet: Der er tid til omklædning og bad før og efter træning BEMÆRK TIDSPUNKTER ØVERST PÅ SIDEN
Booking: Holdene kan også benyttes af medlemmer af PGU Træning & Fitness, Formiddagsfitness inkl. vandgymnastik og svømning og PGU Gym-motion & Fitness. Booking i skema til højre