Billetsælgere til opvisninger
Vil du hjælpe med at sælge billetter til forårsopvisningen i PGU lørdag den 16. marts og/eller til DGI opvisningen i Jetsmark fra fredag den 22. marts til søndag den 24. marts?

I år kan du booke dig selv på de tidspunkter, der passer dig. Dit navn vil blive vist, når du booker dig. På den måde kan man se og vælge hvem, man evt. gerne vil sidde sammen med.

Vi skal bruge 2 personer pr. billetbord, men hvis du har lyst til at være reserve, så kan du booke dig på venteliste, hvis der allerede er to personer, der har booket sig.

Du er velkommen til at kontakte Mette Ovesen på mail: metteolarsen@gmail.com eller tlf. 61 28 49 25, hvis du gerne vil hjælpe til men ikke kan tilmelde dig.

 

Hvordan fungerer det?

Du skal være oprettet med en medlemsprofil for at kunne booke dig. Hvis du ikke har en profil, så kan du oprette på knappen herunder.
  1. Klik på book ud for det tidspunkt og det billetbord, du ønsker at sidde ved.
  2. Klik på login og log dig ind med dit telefonnr. og den adgangskode, du modtog, da du oprettede en medlemsprofil. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, så klik på "glemt adgangskode?", så modtager du en ny kode.
  3. Klik på Book - så har du en plads ved billetbordet, og du vil modtage en kvittering på mail og sms.
Du vil modtage en reminder om din booking til billetsalg på sms 24 timer før det valgte tidspunkt.

Hvis du fortryder din booking eller bliver forhindret, så kan du afmelde dig ved at følge ovenstående punkter og blot klikke på "annuller".
Hvis du har booket dig som reserve på venteliste, så vil du få besked, hvis vi får brug for din hjælp.

Hvis du afmelder dig en tid, må du meget gerne give Mette Ovesen besked på mail: metteolarsen@gmail.com eller tlf. 61 28 49 25, så vi ikke risikerer at overse at der mangler nogle.

Bliver du i tvivl om, hvornår du har booket dig til at hjælpe med billetsalg, så kan du finde et overblik over dine bookinger på følgende måde:

Klik på et vilkårligt "book" (eller "vis") i listen til venstre.
Klik på login og log dig ind.
Klik på dit navn.
Klik på "bookinger"