Riccione Italien 2020
 
Informationsmøde onsdag den 29. maj kl. 19.30 (35.8 Kb)
Kære forældre til unge i alderen 6. klasse og op

PGU Gymnastik gentager succesen fra 2018 - og deltager i den store gymnastikfest ”Festival del Sole” i Italienske Riccione i uge 27 2020. Se mere om festivalen her: http://www.festivaldelsole.it/en/festival

Det er ikke obligatorisk at deltage, men I kan tilmelde jeres barn fra uge 25, hvor holdene til den kommende sæson offentliggøres på www.pgu-pandrup.dk. For at kunne deltage skal gymnasten tilmeldes et lokalhold i PGU og gå i 6. klasse eller derover. Efter tilmelding af hold - åbnes muligheden for at tilmelde sig Riccione-turen på hjemmesiden.

Vi afholder et forældremøde i uge 21, hvor I kan stille spørgsmål og være med til at oprette sponsor-, arbejds- og fondsøgningsudvalg. Disse udvalg er med til at rejse penge til turen, så den kan gøres billigere for alle. Pengene der rejses ved sponsorater og fonde tilgår en fællespulje, som deles ud på alle gymnaster så turen forhåbentlig bliver billigere end de 5.000 kr.

Der kan maks deltage 60 gymnaster og tilmeldingen sker efter først til mølle princippet.

Indbetalingen til rejsen vil ske i 3 rater

1 rate på 1000 kr. + kontingent til sommersæsonen indbetales senest 20. september
2 rate på 2000 kr. indbetales 15. oktober 2019
3 rate på 2000 kr. indbetales 3. april 2020

Vi vil forsøge at få ”jobs” som vi i fællesskab kan lave, så der igen kan tjenes penge til turen. Hver gymnast får sin egen konto, hvor disse penge går ind på - så man har mulighed for at spare op, da billetprisen på de maks 5000 kr. er uden lommepenge. Har dit barn så været med ude og plukke jordbær - ja, så får barnet del i det optjente beløb.

Billetprisen dækker bus tur/retur. Hotel med fuld forplejning. Udflugter og festivalsgebyrer - og forplejning på busturen.

Informationsmøde afholdes onsdag den 29. maj kl. 19.30 i PGUs klublokale.

Har du spørgsmål til ovenstående - så kontakt Anette Christiansen på mail:
anettechristiansen9440@gmail.com

Mvh
PGU Gymnastik


Klik her og læs mere om Festival Del Sole